Sofie Dideriksen vinder IRONMAN Copenhagen

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Pressemeddelelse: IRONMAN Copenhagen

10. udgave af Qatar Airways IRONMAN Copenhagen

Søndag d. 20. august blev d. 10. udgave af Qatar Airways IRONMAN Copenhagen afviklet i centrum af København.

Mere end 2.700 atleter fra over 70 lande stod på startstregen, da atleterne begav sig ud på den mytiske IRONMAN distance på 3,8 km svømning, 180 km cykling og 42.2 km løb

Ruten var fyldt med tilskuere, som hjalp atleterne frem mod målstregen og drømmen om at kunne kalde sig en IRONMAN.

Første vinder af IRONMAN Copenhagen vendte tilbage og blev bedste danske herre

Jens Petersen Bach vandt IRONMAN Copenhagen i 2013, da han var på toppen af sin professionelle karriere. 10 år senere vendte Bach tilbage til løbet, nu som supermotionist og træner for en lang række af Danmarks bedst triatleter, heriblandt Michelle Vesterby og Magnus Ditlev.

Bach var i front på det meste af ruten. Med ca. 10 km igen af løbet måtte han dog se sig slået af den yngre generation af aftleter, hvorfor han måtte tage sig til takke med en fjerdeplads.

Danske Sofie Dideriksen vandt Age-Group for kvinder.

Dideriksen var suveræn iblandt kvinderne ved årets IRONMAN Copenhagen.

Dideriksen startede ud med en 16. plads på svømningen, hvorefter hun bragede afsted på cyklingen og hurtigt lagde sig i front. Ved det afsluttende maraton holdte Dideriksen sikkert distancen til konkurrenterne, og kunne lade sig som vinder af Qatar Airways IRONMAN Copenhagen i den kvindelige aldergruppe.

IRONMAN Copenhagen 2024

Forberedelserne til IRONMAN Copenhagen 2024 er allerede i gang. Tilmeldingen til næste års arrangement åbner d. 24. august kl. 16:00.

LINKS OG KONTAKTINFORMATION

Fulde resultater for svømning, cykling og løb ved Qatar Airways IRONMAN Copenhagen 2023 kan findes på https://www.ironman.com/im-copenhagen-results. Alternativt kan du downloade IRONMAN Tracker-appen (tilgængelig både på Android og iOS).

Dansk succes ved europamesterskaberne i Coimbra

2024 Europe Triathlon Multisport Championships i Coimbra blev en stor succes for dansk triatlon. De danske Age-Group-landsholdsatleter præsterede flot med 2 guldmedaljer, 3 bronzemedaljer og en 7. plads. Derudover blev det også til dansk bronzemedalje i Aquatlon Elite.