Zwift-træning for Triatlon Danmarks medlemmer

okt 15, 2024

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Foto: Zwift.com

Vi er glade for at kunne fortælle, at vi igen i år kan tilbyde alle medlemmer at holde cykelformen ved lige vinteren over. Aarhus 1900 Triathlon og Line Bonde har nemlig igen i år tilbudt at stå for Zwift-træningen.

Hvordan kommer jeg med til det?
For at kunne være med, skal man have en Zwift-konto og følge/være venner med Line Bonde (1900tri) på Zwift.

Træningstider
Første Zwift-træning er onsdag d. 23. oktober kl. 17:30-19:00. Herefter vil der være faste træninger hver onsdag kl. 17:30-19:00.

Bliv en del af fællesskabet
Bliv en del af Facebook-gruppen Tri Zwift Danmark – Fællestræning, hvor Line vil dele information om træningerne. Der er allerede 780 andre medlemmer, så har du spørgsmål, kan du helt sikkert få et godt svar her.

Men risikerer jeg ikke bare at blive sat?
Nej. Træningen bliver sat op, så alle kører sammen i én og samme gruppe, uanset de watt man måtte træde. Det betyder, at alle uanset niveau kan deltage, og at man kommer fælles i mål ved endt træning.

Få den bedste oplevelse med Zwift
For at få den bedste oplevelse med Zwift bør man have en smarttrainer, der kan simulere stigninger, men heldigvis er mulighederne lige så mange, som priserne varierer. Man kan sagtens bruge den relativt billige Bkool-trainer til et par tusind eller den dyrere Tacx Hometrainer. Det vigtigste er ikke, hvilken model man benytter, men at man er med og synes, at det er sjovt!

Ikke en erstatning for klubtræning
Vi håber, I igen i år vil tage godt imod denne mulighed, som gør, at vi kan mødes online og træne på tværs af landsdele og klubber over vinteren. Det er her vigtigt at pointere, at Zwift-træningen udelukkende er tænkt som et supplement til den ugentlige klubtræning og altså ikke som en erstatning for klubtræningen.

Med sportslige hilsner
Line Bonde, Aarhus 1900 Triathlon og Triatlon Danmark

 

Talentgruppen 2025

Talentgruppen 2025

21 unge talentfulde atleter er udtaget til Talentgruppen 2025. Se hvilke her…

Ny Triatlon Danmark Træneruddannelse 2024

Ny Triatlon Danmark Træneruddannelse 2024

Træneruddannelsen er blevet opdateret og har fået en ny struktur i 2024. Formålet er at skabe en mere fleksibel træneruddannelse, bygget op om en række korte moduler, som kursisterne har mulighed for at stykke sammen til en samlet træneruddannelse, men også har mulighed for at tage enkeltvis. Hver modul vil bestå af E-læring samt et praktisk kursus. De første to kurser er åbne for tilmelding. Læs mere….