Flot 2. plads til Laura Madsen på Mallorca

okt 17, 2023

Foto: Thor Bendix Madsen & https://www.instagram.com/chmallorca/

Laura Madsen, der træner til daglig i Aalborg Triathlon Klub, opnåede lørdag en af sine mest imponerende resultater, da hun krydsede målstregen som nummer 2 ved Challenge Peguera Mallorca. Laura gennemførte de 1,9 km svømning, 90 km cykling og 21,1 km løb på blot 04:23:51 og blev kun overgået af Imogen Simmonds (SUI), der tidligere på året blev nummer tre ved 70.3 VM.

Laura fortæller følgende om sin flotte præstation:

”Det var en fantastisk dag på Mallorca, hvor jeg formåede at omsætte mine træningsresultater til konkurrencepræstation. Som ung og ny inden for professionel triatlon er det opmuntrende at se, at de beslutninger, jeg træffer i min dagligdag, bærer frugt, og det øger min motivation for at fortsætte min udvikling.”

Laura Madsen var ikke den eneste danske triatlet til stede. Blandt kvinderne deltog Sif Bendix Madsen og Anastacia Damm Nielsen også, og det så faktisk ud til, at der ville være to danske kvinder på podiet, da Sif også præsterede rigtig godt og længe lå som nummer 2. Desværre fik den massive varme på Mallorca taget på Sif, og hun måtte derfor tage til takke med fjerdepladsen.

Det var ikke kun Sif, der havde udfordringer på Mallorca. Efter en god svømning måtte Anastacia Damm Nielsen desværre trække sig på grund af maveproblemer

  1. Imogen Simmonds – 4:21:10
  2. Laura Madsen – 4:23:51
  3. Diede Diederiks – 4:24:20
  4. Sif Bendix Madsen – 4:25:15

Blandt mændene var Scott Stenberg, Anders Toft Nielsen og Philip Refslund alle på startlisten. Scott Stenberg klarede sig bedst og kom i mål som nummer 11. Desværre måtte Anders Toft Nielsen trække sig kort før start på grund af en skade, og Philip Refslund måtte desværre også udgå. Mændenes konkurrence blev vundet af Youri Keulen. Mathis Margirier blev toer, mens Alistar Brownlee kom i mål som treer.

Find alle tider og resultater HER:

Dansk succes ved europamesterskaberne i Coimbra

Dansk succes ved europamesterskaberne i Coimbra

2024 Europe Triathlon Multisport Championships i Coimbra blev en stor succes for dansk triatlon. De danske Age-Group-landsholdsatleter præsterede flot med 2 guldmedaljer, 3 bronzemedaljer og en 7. plads. Derudover blev det også til dansk bronzemedalje i Aquatlon Elite.