Indsamling til fordel for ukrainske triatleter

jul 6, 2023

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Foto:Soroka Dana ukrainsk sportsudøver med hendes nye våddragt leveret af Triatlon Danmark med stor hjælp fra HUUB

Krigen i Ukraine lægger ikke kun landet i ruiner, den gør det også meget svært, ja nærmest umuligt, for de ukrainske triatleter at træne og deltage i konkurrencer – både indlands og udlands.

Det vil Triatlon Danmark gerne hjælpe med at ændre, og derfor har vi oprettet en indsamling med det formål, at samle penge ind så fire ukrainske triatleter kan få betalt deres rejse og ophold i Danmark i forbindelse med det kommende Nordiske Mesterskab i Fredericia d. 2-3. september 2023.

Alle beløb – store som små – er velkomne. De indsamlede midler vil specifikt blive brugt til at betale for triatleternes og deres træneres flyrejse til Danmark og ophold i Danmark, mens de er her.

Et eventuelt overskud herefter vil ubeskåret gå til at hjælpe de ukrainske atleter f.eks. med køb af udstyr og det ukrainske triatlonforbund med at kunne sende triatleterne ud til andre internationale konkurrencer i denne svære tid.

Vi håber, I vil tage godt imod denne indsamling, så vi fra Danmark kan vise at det danske triatlonsamfund er stærkt, og at vi gerne hjælper andre triatleter, når der brug for det.

Send dit beløb til følgende reg.nr. 5315  og kontonr.: 0000243643

Dansk succes ved europamesterskaberne i Coimbra

Dansk succes ved europamesterskaberne i Coimbra

2024 Europe Triathlon Multisport Championships i Coimbra blev en stor succes for dansk triatlon. De danske Age-Group-landsholdsatleter præsterede flot med 2 guldmedaljer, 3 bronzemedaljer og en 7. plads. Derudover blev det også til dansk bronzemedalje i Aquatlon Elite.