Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Begivenhed Navigation

Frivillighed i foreninger

Vi vil gerne invitere jer til et spændende teams-møde med Henrik H. Brandt. Mødet vil finde sted den 15. maj kl. 19.00, og oplægget vil omhandle frivillighed og de udfordringer, der er forbundet med at engagere frivillige.

Henrik er en erfaren oplægsholder og har tidligere arbejdet med frivillighed i en række forskellige sammenhænge, og hans erfaring og viden om frivillighed kan være en stor fordel for enhver organisation, der ønsker at forbedre deres frivilligprogram.

Henrik vil i sit oplæg give os indsigt i, hvad han mener, der skal til for at skabe en effektiv og motiverende frivilligindsats og derudover dele ud af sin viden om, hvordan man kan overvinde/klare de udfordringer, der opstår, i arbejdet med frivillige.

Mødet er en god mulighed for at få inspiration og ny viden om frivillighed og samtidig få mulighed for at stille spørgsmål og diskutere emnet med Henrik H. Brandt. Mødeleder er Thomas Robert Madsen, der qua sin erfaring fra bestyrelsesarbejde i /triclubdenmark og mange år i Triatlon Danmark, også vil byde ind med sine perspektiver og erfaringer.

Oplægget er for alle der arbejder med frivillige i klubben. Så uanset om du er bestyrelsesmedlem, træner, stævnearrangør  eller på anden måde engageret i klubbens arbejde, er du meget velkommen til at deltage.

Vi håber, at I mange af jer vil tage imod denne invitation og deltage i mødet.

Tilmelding
Tilmeld dig via KlubModul. Link til mødes sendes forud på den mailadresse som benyttes i tilmeldingen.

Kort om Henrik H. Brandt
Henrik H. Brandt er journalist og tidligere direktør for Idrættens Analyseinstitut og medforfatter til flere publikationer om idrætssektoren i Danmark. For tiden er han selvstændig konsulent i idræts- og fritidssektoren og klubansvarlig i Jyllands største fodboldklub, IF Lyseng. Læs mere om Henrik H. Brandt HER

Detaljer