Aflysning af Danske Invest DM TRI serien i Herning d. 4. juni

maj 9, 2017

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Der bliver desværre ikke noget action i Herning d. 4. juni . Foto: DTriF

Det er med stor skam at DTriF må aflyse Danske Invest DM TRI serien i Herning d. 4. juni, hvor det var planen at både Aspiranter, Elite og Age-Group skulle i aktion.
Grundet manglende deltagertilslutning tør Team Triathlon Herning ikke risikere stort stævneunderskud og vælger derfor at aflyse stævnet i 2017.

Ændring i pointreglerne for Eliten
DM TRI Ligaen (elite) bliver i 2017 så kun med 3 afdelinger (Furesøen 27. maj, Christiansborg (19. august) og Fredericia (2.-3. september)
Med kun 3 afdelinger for eliten i år har DTriF besluttet at ændre i pointreglerne for DM TRI ligaen, således at det nu kun er muligt at medtage point fra to af de tre afdelinger (inkl. finalen) i den samlede DM TRI Liga stilling.

Allerede tilmeldte i Herning
Tilmeldte elite og aspiranter til dette stævne vil blive kontaktet direkte af DTriF.
Age-Group deltagere bliver kontaktet af arrangøren med hensyn til refundering af startgebyr.

Dansk Triatlon Forbund

Silkeborg Triatlon 2024: suveræne vindere og nye rekorder

Silkeborg Triatlon 2024: suveræne vindere og nye rekorder

Endnu engang leverede Silkeborg Triathlon med stævneleder Jørn Kim Hansen i spidsen to fremragende dage med triatlon i og omkring Alminde Sø ved Silkeborg. Programmet bød på DM Cross Triatlon Kort (750-20-5), DM Cross Triatlon Mellem (1500-30-10) om lørdagen og DM Middel (1900-90-21,1) for elite og Age-Group, DM Aquabike Age-Group (1900-90) samt Silkeborg 1/4.

Kæmpe triatlonweekend i udsigt

Kæmpe triatlonweekend i udsigt

Denne weekend byder på triatlon i verdensklasse! I Odense er børn, unge og voksne (både motionister og elite) i aktion. I København er man klar til at byde tusindvis af triatleter velkommen til IRONMAN Copenhagen, og samtidig konkurrerer danske PRO’er i Frankfurt ved IM European Championship Frankfurt. læs mere…